pawel Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam Czy mógłby ktoś z Forumowiczów wypowiedzieć sie na temat silnika(ów) Aviomac? Najbardziej zaciekawiła mnie rekomendowana zawartość oleju w paliwie: cytuje: "Methanol mit 4% Öl". Zobaczcie sami: http://www.macminarelli.de/35glow.html Zaciekawiło mnie to tym bardziej, że przed mniej więcej rokiem, rozmawiawiałem z osobą z Poznania sprowadzającą te silniki. Sugerowała ona jednak 18% oleju. Co o tym sądzicie???? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 silnik wyglada na przerobiony z benzynowego na zarowy, mozliwe ze wal jest na igielkach to 4% oleju spokojnie wystarczy, wiec mysle ze w opisie wszystko sie zgadza. gaznik wyglada na bez pompy paliwa, walbro zle znosi metanol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.