Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mi po głowie chodzi, kupic jakiegos EDF'a.

Co radzicie? Do dyspozycji mam regler 60A, pakiety 4s1p 2100 oraz 3s1p 2200.

Myslalem o Parkzone Habu albo Stinger z HC. A może dać zaszaleć i kupić Ultrafly Bae Hawk - wielkie EPP na 6s (mam 2 pakiety 6s 5000) ;)

Opublikowano

Z tym wyposażeniem mógłbyś kupić stingera bez wyposażenia i wstawić mu turbinkę pod 4s. Choć na początek przygody z edf-ami to troszkę przegięcie, no chyba że nie będzie Cie kusiło na otwarcie do końca przepustnicy ;) Be Hawk jest piękny, ale szkoda go na pierwszy model EDF jeśli czymś takim kolega wcześniej nie latał.

Opublikowano

W jakiej wersji? PNF czy RTF?

Jakie pakiety do niego będziesz miał?

Jak się już wlatasz w model co pisałem przed chwilą w innym temacie, to zapragniesz mocniejszej turbinki tj. większej prędkości i mocniejszych doznań :D

Szkoda że nie ma większej wersji na 90mm bo model mi się dosyć podoba. Dla mnie mógł by być troszkę większy...

Opublikowano

Kupiłem wersję PNF czyli potrzebuję tylko radio i pakiet. A pakiety to Zippy 20C 2200 o ile pamiętam. Mam ich 5 czy 6 sztuk.

Jak się wlatam to nastepnym krokiem będzie prawdopodobnie Vampire z turbinką ChangeSun - świetny dźwięk.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.