chiboogi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam Potrzebna pomoc kogos kto mieszka w niemczech i zna jezyk niemiecki... Problem jest taki ze nie znam jezyka niemieckiego a znalazlem bajer ktorego potrzebowalbym do szybowca I zeby ktos zamowil mi to w niemieckim sklepie i wyslal na moj adres..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Pochwal się tym bajerem może i mi się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 wysokosciomierz, predkosciomierz, pomiar temperatury zewnetrznej i wewnetrznej w modelu..... i co najwazniejsze ze jest wyswietlacz :> nie tylko pi piiiii piiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 a PITLABA wariometr nie wystarczy?? Wyświetlacza nie ma ale gada do uch ajak wysoko i gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Tomkowi chodziło otakie cudeńko http://www.elv.de/output/controller.aspx?cid=74&detail=10&detail2=9179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Tomek,ja nie mieszkam w niemczech, ale jeżeli nie będzie chętnych na zamówienie tego urządzenia, to chętnie Ci to załatwię, tylko że dopiero w połowie grudnia,teraz jestem na urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ...dopiero dzisiaj czytalem tego posta , wiec zapytam czy juz zakupiles opisywane urzadzenie , jezeli nie , moge wyslac zamowienie w twoim imieniu podajac twoj adres domowy i wysla tobie bezposrednio do ciebie ... problemow z tym nie ma , jest maly chaczyk przy tym.... ze do polski wysla przesylke dopiero po otrzymaniu gotowki na konto.... nie maja na tyle zaufania do wschodnich sasiadow.... jakby co pisz na PW lub Maila.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.