chiboogi Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Witam Potrzebna pomoc kogos kto mieszka w niemczech i zna jezyk niemiecki... Problem jest taki ze nie znam jezyka niemieckiego a znalazlem bajer ktorego potrzebowalbym do szybowca I zeby ktos zamowil mi to w niemieckim sklepie i wyslal na moj adres..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Pochwal się tym bajerem może i mi się przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiboogi Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 wysokosciomierz, predkosciomierz, pomiar temperatury zewnetrznej i wewnetrznej w modelu..... i co najwazniejsze ze jest wyswietlacz :> nie tylko pi piiiii piiiiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 a PITLABA wariometr nie wystarczy?? Wyświetlacza nie ma ale gada do uch ajak wysoko i gorąco Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Tomkowi chodziło otakie cudeńko http://www.elv.de/output/controller.aspx?cid=74&detail=10&detail2=9179 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Tomek,ja nie mieszkam w niemczech, ale jeżeli nie będzie chętnych na zamówienie tego urządzenia, to chętnie Ci to załatwię, tylko że dopiero w połowie grudnia,teraz jestem na urlopie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Pniewski Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ...dopiero dzisiaj czytalem tego posta , wiec zapytam czy juz zakupiles opisywane urzadzenie , jezeli nie , moge wyslac zamowienie w twoim imieniu podajac twoj adres domowy i wysla tobie bezposrednio do ciebie ... problemow z tym nie ma , jest maly chaczyk przy tym.... ze do polski wysla przesylke dopiero po otrzymaniu gotowki na konto.... nie maja na tyle zaufania do wschodnich sasiadow.... jakby co pisz na PW lub Maila.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.