zbychu3 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Zacznijmy od tego, że jestem głupi i podłączyłem regiel do pakietu odwrotnie biegunami. Pakiet spuchnął, ale mniejsza o to. (już zutylizowany) Kolejnym razem podłączyłem prawidłowo, silnik chwile pochodził (minute na pełnych obrotach) Z regulatora poleciał dym, więc szybko odłączyłem. Rozebrałem regulator, wygląda na to, że skopciły dwa tranzystory. Silnik: REDOX 2000/1150 Regiel: ZTW 40A Czy da radę to jakoś naprawić i czy w ogóle warto? Jeśli tak, to gdzie można kupić takie tranzystory? Pozdrawiam, Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Przeczytaj co jest na tranach napisane i wygooglaj sklep. Jak sam przelutujesz to się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Skontaktuj się z tym Userem http://pfmrc.eu/index.php?/user/5210-stratus9/ naprawia takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi