GPS Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam, Mam na imię Grzegorz ,mam 14 lat. Modelarstwem zainteresowałem się w tamtym roku, po długim namawianiu rodziców dostałem swój pierwszy model (konstrukcja zakupiona przez Allegro). W tamtym roku było juz coraz zimniej i wietrzniej w skutek czego model przewisiał pod sufitem w moim pokoju. W tym roku w wakacje postanowiłem rozpocząć naukę trudnej sztuki pilotarzu.Model zaliczył kilka mniej poważnych uszkodzeń (do usunięcia w mniej niż 15 min). Dziś, gdy już myślałem, że w miarę to opanowałem, popęniłem błąd wynikający z braku doświadczenia. W locie "na siebie" pomyliłem kierunki i uderzyłem w drzewo co skutkowało połamnaiem się skrzydeł motoszybowca . Mam nadzieje,że pomożecie mi rozpocząć przygodę z modelarstwem. Pozdrawiam, Grzegorz
GiulioN Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Cześć, początki mogą być trudne, ale grunt to nie zrażać się, a po kretach naprawić model
GPS Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Wcale się nie zraziłem,wręcz bardziej zmotywowałem. Mam nadzieję,że uda się to szybko naprawić, narazie zastanawiam się jak to zrobić
Rekomendowane odpowiedzi