GPS Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam, Mam na imię Grzegorz ,mam 14 lat. Modelarstwem zainteresowałem się w tamtym roku, po długim namawianiu rodziców dostałem swój pierwszy model (konstrukcja zakupiona przez Allegro). W tamtym roku było juz coraz zimniej i wietrzniej w skutek czego model przewisiał pod sufitem w moim pokoju. W tym roku w wakacje postanowiłem rozpocząć naukę trudnej sztuki pilotarzu.Model zaliczył kilka mniej poważnych uszkodzeń (do usunięcia w mniej niż 15 min). Dziś, gdy już myślałem, że w miarę to opanowałem, popęniłem błąd wynikający z braku doświadczenia. W locie "na siebie" pomyliłem kierunki i uderzyłem w drzewo co skutkowało połamnaiem się skrzydeł motoszybowca . Mam nadzieje,że pomożecie mi rozpocząć przygodę z modelarstwem. Pozdrawiam, Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cześć, początki mogą być trudne, ale grunt to nie zrażać się, a po kretach naprawić model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPS Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wcale się nie zraziłem,wręcz bardziej zmotywowałem. Mam nadzieję,że uda się to szybko naprawić, narazie zastanawiam się jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi