FX Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czesć Ponieważ mamy z kolega ciekawe pomysły na podrasowanie Lamy chcemy nabyc dwa takie smigłowce, ale z góry wiemy, ze sporo rzeczy bedzie nam niepotrzebnych. Projekt przewiduje powazne ujecie masy smigłowca, nowe sztywne łopaty całkiem odmienny system sterowania. Czy byłby ktos z Was zainteresowany kupnem (odkupieniem) : -Nadajnika z akumulatorem. -Lipolek -czesci: ogon kabina, podwozie koszyk na aku, boki Wszyko mielibysmy 2x. Oczywiscie wszytsko nowe. Nadajnik z tego co wiem nadaje sie nie tylko do lamy(po wylaczeniu mikserów). Pozdrawiam,Marek
Kubad Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mam nadzieje że przeróbke opiszecie na forum :wink:
Mareq Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No właśnie.. szkoda, że nikt nie sprzedaje Lamy bez nadajnika, bo pewnie byłaby tańsza i mógłbym sobie pozwolić na zakup.
FX Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Na pewno napisze o szczegółach. Jezlei w nadajniku nie ma mikserwót o jeszcze lepiej. Bedzie mniej roboty przy programowaniu normalnego nadajnika. Tarcza jest jak 120stopni, tyle, ze na dwóch serwach. Mmay źródło LAM (rtf) za niewielkie pieniadze (okoo 220zł) zamówimy i zobaczymy jak to sie spisuje.
mieczotronix Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Przy okazji. Ja lamę zaprogramowałem w Opticu jako model z 90-stopniową (a nie 120) tarczą i popyla. Serwa faktycznie ustawione są pod kątem, ale lama tak ma.
FX Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ok dzieki, pewnie jak zobacze na zywo jak to działa to bede wiedział co i jak. Ale mnie czeka chyba programowanie jak 120stopni, bo plan przewiduje inne sterowanie głowicą zobaczymy jak wyjdzie
Kostek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No właśnie.. szkoda, że nikt nie sprzedaje Lamy bez nadajnika, Sprzedaje , Riku. Lama plus moduł kosztuje prawie trzysta zł.
JasQ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sprzedaje chłopaki sprzedaje www.serwitech.pl kupiłem 2 bez wyposarzenia lama z aku + dodatkowe łopaty czyli bez apki ładowarki i zasilacza za 160 zł
Andych Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Sprzedaje chłopaki sprzedaje www.serwitech.pl kupiłem 2 bez wyposarzenia lama z aku + dodatkowe łopaty czyli bez apki ładowarki i zasilacza za 160 zł Nie wiem czy dobrze rozumien, a podana strona się nie otwiera, czy jest do kupienia lama bez apratury? To byłby sensowny zakup.
JasQ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://serwitech.pl/sklep/catalog/index.php Sorki bez www trzeba poprosić o zestaw bez aparatury w ofercie go niema ale sprzedawca jest bardzo miłym i ugodowym człowiekiem w zasadzie można spokojnie dzwonić o każdej poże zawsze ma czas porozmawiać i doradzić . Ja mam MX-12 i sharka10 to po co mi jeszcze jedna aparatura i ładowarka .Dla mnie to było dobrą ofertą . Moduł 4w1 chodzi na kwarcach jeti bez problemu i w zestawie jest już aku więc wydaje mi się to w miarę tanio . Oczywiście można kupić cały zestaw za 285 zł chyba i sprzedać na allegro co niepotrzebne ale jest tego cała masa i niewiem czy warto tak robić . przesyłki mam zazwyczaj w ciągu 2-ch dni.
Andych Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No tak, podpaliłem się, a zapomniałem o module 4 w 1. Ja mam aparaturę na 2.4 GHz, więc odpada, ale jest tam BELT-CP i to by już pasowało. Ciekawe czy sprzedadzą bez radia i odbiornika? Niestety nie mogę znaleźć na stronie numeru telefonu, mógłbyś podesłać na PW? Edit: OK, już mam, jest w regulaminie
JasQ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wpisz na allegro serwitech bo niemam a wystawia kupę części do lamki tam jest nr do niego
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.