karlem Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ...chyba tylko mały motoszybowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michmruk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ja mojego OTMa przerobiłem na żarowy, i wsadziłem do wicherka, który niestety bardzo gwałtownie zakończył swój żywot;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth_kamilson Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Da się wogule przerobić taki mały silnik o pojemności 0,8 na żarowy :?: nawet jeśli się da do chyba bardziej opłaciło by się kupić COXA o tej samej pojemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth_kamilson Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A jeszcze jedno pytanko mam jeszcze rytma 2,5,niestety brakuje gumowej zaślepki wału czy to coś przeszkadza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ...przeszkadza, to zaślepka dodatkowego wału, którym jest ssany Rytm - może tamtędy wyciekać paliwo albo łapać 'lewe' powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth_kamilson Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A można to jakoś naprawic np.wyciąć korek z grubej gumy czy coś w tym rodzaju :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ..można, aby uszczelnić. Byle nie silikon, bo samozapłonowe paliwo go zeżre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michmruk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ja mam troszke większego OTMa, tzn 1,5, a co do przeróbki, zrobiłem to dla satysfakcji:D pod względem praktycznym cox na pewno jest lepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.