yeloneck Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Mateusz, lat 22, Zielona Góra. Kilka modeli 1:72 mam już za sobą a teraz interesują mnie heli i motoszybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witaj w gronie lataczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeloneck Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Tylko dlaczego nie mogę założyć tematu na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeloneck Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nadal nie jestem w stanie założyć tematu, a konto tutaj założyłem w celu uzyskania szybkiej pomocy w pewnej kwestii. Konto aktywowałem, nic wysłać nie mogę a tematu jak nie mogłem założyć, tak nadal nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi