glaptus Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Czołem Sztuka nówka prosto z paczki od Chińczyka ... i kicha ale jakoś dziwnie, bo 1) BEC działa poprawnie 2) Silnik po podłączeniu zgłasza sygnałem poprane podłączenie 3) z drążka da sie nawet wejść w tryb programowania Za to nie chce ukręcić nawet pół obrotu:( Silnik sprawdzony - z innym reglem działa na 100% ma ktoś pomysł jak sprawdzić co mu jest z góry wielkie dzieki:) Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jak zagrał silnik i chce się programować to tak jak do programowania gaz na max i po podłączeniu zasilania jeszcze przed jakimkolwiek sygnałem ściągnąć gaz. Czyli wskazanie zakresu ruchu drążka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaptus Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 OK - wypróbuje i dam znać- moze pomoże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi