Gryzon Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Zakupiłem dzisiaj w/w sprzęt (http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1595,balancer-sa10126-rc-system) i tuż po powrocie zabrałem się za pakiety. Po podłączeniu samego pakietu 2 lub 3 celowego - wykrywa ilość ogniw ładnie mrugając odpowiednią ilością diód i miga (chyba) aż do wyrównania pakietu. Po podłączeniu np. w chwili obecnej pakietu 2S wykrywa ilość cel i włącza (prawidłowo) czerwoną diodę gasząc zielone. I teraz sedno sprawy i pytanie do użytkowników tego balanserka - Czy po rozpoczęciu ładowania pakietu 2S z podłączonym balanserem, prawidłowym objawem jest miganie diody 1CL ? Za wszelkie podpowiedzi i wyjaśnienia z góry bardzo dziekuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Kurcze juz wiem - w dalszej części ładowania miga dioda 2CL - czyli migająca dioda oznacza celę któa jest w danym momencie wyrównywana :jupi: No i wyszło że odpowiadam sam sobie 8) To jeśli ta informacja jest zbędna (o miganiu) lub się dubluje gdzieś na forum - proszę admina o wycięcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam Jak się sprawuje balanser? Przymierzam się do kupna i chciałbym się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jest ok. I jak zauważyłem na lotnisku nie tylko ja posiadam ten typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.