idfx Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 to i ja sie pochwale swoim kretem, model nie wytrymowany, aparatura nie ogarnieta, w zasadzie moj pierwszy lot po zlozeniu modelu, dodam ze potem juz bylo znacznie lepiej... z gory przepraszam za ta kur... na poczatku, komus sie wyrwalo z emocji. Proponuje podglosnic koncowke Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 kiedy uczysz się latać to: 1 wybieraj miejsca dalej od drzew i domów 2 nie lataj nisko 3 staraj się startować robić krąg czy dwa i lądować i na nowo 4 nie próbuj robić ewolucji jeszcze nie czas. 5 Powodzenia w dalszych lotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter216 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Kacperki są zdolne dasz rade tylko trening trening i mniej gazu zobacz jak lata twój imiennik , tylko on ma 6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 kiedy uczysz się latać to: 1 wybieraj miejsca dalej od drzew i domów 2 nie lataj nisko 3 staraj się startować robić krąg czy dwa i lądować i na nowo 4 nie próbuj robić ewolucji jeszcze nie czas. 5 Powodzenia w dalszych lotach heh, teraz juz wiem to byl pierwszy lot i ani mi sie nie snily akrobacje, najzwyczajniej chcialem delikatnie wystartowac na dlugiej wysokiej lace i delikatnie usiasc, ale jak pewnie wiekszosc poczatkujacych przeciagnalem potem juz sam fikolki robil a ja tylko probowalem ustawic do poziomu teraz juz znacznie lepiej mi sie lata, to jeden z ostatnich lotow, niestety jakosc nagrania do bani, kamera nie ogarniala duzego zooma + szybkiego ruchu reki + szybkiego obiektu i ciemni przy zachodzie slonca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi