czaja18 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Mam dostęp do tej aparaturki razem z odbiornikiem 4 serwami i motoszybowcem spalinowym 180cm rozpiętości za 500zł Co o tym myślicie :?: Wiem że aparatura była tylko raz urzywana jestem tego pewien bo znam sprzedawce i jest to mój kolega z modelarni. Dodam tylko że heli przez najbliższe pare lat mnie nie interesuje. Interesują mnie natomiast wady tego sprzętu. Ta aparatura którą mam teraz to tragedia a mianowicie jest to Jamara compa x4+1 trainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Wiesz no aparatura jest taka se ale za tą cene czemu by nie ... Taniej nie kupisz kompletu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Też tak uważam, jak poprzednik. Mam taką aparaturke i wszystko jest z nią OK, tylko ta ilość /4/ modele do zaprogramowania... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A jakie są jej największe wady :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Wiem, że nie tylko ja używam tej aparatury. Może inni jej użytkownicy coś więcej napiszą. Ważną dla mnie jej wadę Ci podałem. Zaletą niewątpliwą za te pieniądze są dodatki do niej. Przemyśl i to także , podejmując decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Hej... Mam taka aparature, zero problemow, jak dla mnie nie ma wad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ma ktoś może instrukcje tej aparaturki w wersji elektronicznej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Po angielsku: http://www.airtronics.net/VG6000%20Manual.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.