tomyy29 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam. Pomyślałem, że fajnie byłoby się podzielić tym jakie portale internetowe najczęściej odwiedzamy , może ktoś znajdzie coś ciekawego dla siebie w naszych przykładach portali które lubimy. Moja krótka lista tvn24.pl onet.pl kinomaniak.tv pfmrc.eu nasa.gov youtube.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Litości, to jest forum modelarskie,, jeśli już musisz się z kimś podzielić, porozmawiaj z żoną albo napisz o tym na onecie Wiesz że ktoś PŁACI za te bajty z których korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kolego NOKER, napisałem tego posta w dziale Hyde Park, w którym ludzie piszą o tym jakiej muzyki najczęściej słuchają lub jaki film ostatnio oglądali itp. Jeżeli nie podoba ci się pomysł to się nie udzielaj, a i o co ci chodzi o bajty z których korzystam? Płacę za internet więc z niego korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Chodzi o przestrzeń i transfer forumowego serwera, która kosztuje, którą niweczysz w taki sposób Mam jednak wrażenie, że rozmowy w Hydeparku toczą się na nieco poważniejsze tematy, niż ulubiony portal . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jeżeli tak uważacie to poczytajcie sobie tematy niektórych postów z tego działu. Ale jeżeli temat tak bardzo " kąsa" Wasze poglądy to proszę moderatorów o usunięcie tego wątku. A co do transferu który wykorzystuję z forumowego serwera to bez przesady, nie popadajcie w skrajność. A tak na marginesie liczyłem na to że można byłoby się dowiedzieć o istnieniu ciekawych portali na których spędzamy czas przy komputerze. Tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Transferu nam nie zabraknie. Można pisać w hydeparku o wszystkim jak ktoś ma ochotę, jak kogoś razi niech nie czyta lub zablokuje dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 to ja ide na modelarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Transferu nam nie zabraknie. Można pisać w hydeparku o wszystkim jak ktoś ma ochotę, jak kogoś razi niech nie czyta lub zablokuje dział. Dzięki za wyjaśnienie kolegom, a wracając do tematu uwielbiam w pracy obserwować nasz polskie boćki live lecz niektóre już odleciały do ciepłych krajów: bocianyonline.pl bocianybolec.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Polecam świetną stronę - Majsterkowo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi