baczek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 nabyłem pół godz temu spaline a dokładniej zamieniłem się za 3 serwa: -hs300 Standard -hs322 Standard new -hs422 Standard wymiary: rozpiętość-114cm długość-78cm wysokość kadłyba-od 4cm przez 14,5cm do 6cm szerokość kadłuba-od 4cm przez 9cm do 2cm pierwsze co pomyślałem ze jest to "FLY BABY" jest to podobne ale nadal niewiem co to jest za model, jeśli ktoś wie niech naisze za około 30min wstawie fotki. Silnik spalinow chyba 1,5 lotki, kierunek, wysokość Ikółko przednie i II "środkowe"pod skrzydłem. Zastanawiam się czy zostawić go sobie i zmienic na elektryka albo powiesić pod dachem czy go sprzedać i kupoić sobie coś potrzebnego tak jak np. folie ... . PS.jeśli coś chcecie się dowiedzieć o modelu to napisać na gg, pw lub e-mail pozdro dla wszystki forumowiczów :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 i są fotki niewiem czy mi wyjdzie ale spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 samoloto ładny , pod jaki silnik i za ile byś go sprzedał , pytam z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 silnik tak jak napisałem wcześniej 1,5cm a ja sprzedał bym go za jakieś 70zł następne fotki PS.fotki są robione komórką "siemens c65" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 To po co ich tyle wstawiasz skoro i tak za wiele nie widać??? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 nowe zdjęcia będą jak mój kolega mi je wyśle na e-mail bo zrobiłem jego telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 nie chcemy kolejnych fot tylko filmy z lotów :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 to troche poczekacie :ass: :ble: bo niezamierzam narazie spaliną latać ale mam takie pytanie czy jak bym go przerobił na elektryka to by latał czy niezabardzo bo silnika spalinowego niemam a elektryczny za niedługo kupie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 na razie drogi kolego to proponowałbym "przerobic "trochę depronu na coś latajacgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ok zaczne niedługo tylko chciał bym coś łatwego do zrobienia i nadal niewiem no myśle nad deską i dwó-płatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No dobra, ale jaki silnik elektryczny chcesz tam dac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no właśnie jak bym chciał wsadzić tam 3f to niebędzie to latało uchwyt jest zrobiony na 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 ale coś mi się wydaje że go sprzedam :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no właśnie jak bym chciał wsadzić tam 3f to niebędzie to latało uchwyt jest zrobiony na 1,5 Dlaczego mialoby nie latac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 wydaje mi się że bedzie latał jak kamień czyli jak ...... niewiem jak co :oops: jak sobe coś wymyśle tpo napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 ooo już wiem jak samolot spalinowy z silnikiem elektrycznym :devil: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 A dlaczego samolot spalinowy z silnikiem elektrycznym ma latac jak kamien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 kurde trudne pytanie bo silnik elektryczny jest słabszy od spalinowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 widzisz Bączku jeszcze bardzo wiele musisz sie dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.