Vadic Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam. Jest tu ktoś może z OLL Dęblin? Mam dokumenty przygotowane zwiazane z rekrutacją na rok 2013/14 i nie wiem kiedy to wysłać^^ na stronie pisze że do kwietnia 2013 ale troche to nieścisłe. nie wiecie może jak z tym jest? to dla mnie bardzo ważne. dziekuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ja skonczylem OLL, ale nie trzeba tej szkoly konczyc zeby zadzwonic do sekretariatu i sie zapytac po prostu spróbuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Właśnie to chciałem zrobić jutro gdybym sie nie dowiedział od Was. Także zrobie to:D małe pytanko. Dużą miałeś średnią w 3 gim? ja planuję mieć pasek, ale w drugiej miałem poniżej 4 bo leniuchowałem;] słaba średnia w 2 kl dyskwalifikuje mnie? jak myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 mysle ze nie, ja konczylem jak byly idywidualne egzaminy w Deblinie, teraz jest troche inaczej, Tam jest duzy nacisk na matme i fizyke, ale w sumie to caly czas uczyc sie trzeb bylo, pomijajca ze wf byl i mysle ze jest na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dzięki za info. To moje marzenie od kilku lat. Trenuję, uczę się, żeby tylko przejść tą rekrutacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi