Skocz do zawartości

flash5 interfejs i ogulnie o niej

kamil15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pare dni temu kupilem apartury flash5 kupilem do niej interfejs i potrzebbuje jakiegos dobrego symulatora bo jestem poczatkujacy moze by mi ktos wyslal plikiem albo na mejla ,

prosil bym bardzo o jakis byle nie FMS BO NATYM SIE NIEDA NAUCZYC LATAC

jezeli by ktos mial jakis prosze o wiadomosc moje gg 2213742

pozdrawiam

Opublikowano
byle nie FMS BO NATYM SIE NIEDA NAUCZYC LATAC

Dlaczego twierdzisz, że na FMS'ie nia da się nauczyć latać? Ja akurat nauczyłem się :) Chodzi przecież głównie o wyrobienie odpowiednich odruchów. Dalsza nauka to odpowiednio wybrany pierwszy model.

Zerknij jeszcze na symulator RAS

Edit: pisałem jednocześnie z Krzyśkiem.

Opublikowano

Po pierwsze: czy zadałeś sobie odrobinę trudu i przeczytałeś przynajmniej raz to, co napisałeś, ze szczególnym uwzględnieniem tematu??? :evil:

FMS BO NATYM SIE NIEDA NAUCZYC LATAC

Po drugie: uwielbiam takie opinie.

Cobra się nauczył, ja się nauczyłem, mój brat się nauczył... pewnie wielu innych mogłoby się tu dopisać. Skoro model w FMS nie lata tak, jak sobie życzysz, to może to tylko i wyłącznie twoja wina? Na zachętę dodam, że latanie prawdzim

wym modelem jest o wiele trudniejsze.

Opublikowano

ja ponad 10 lat temu latalem na symulatorach ktorym daleko bylo do FMSa, a odruchy odpowiednie szlo wyrobic. Zaden symulator nie nauczy Cie latac !! jak latasz dochodzi stres, a w sytuacji kryzysowej mozna liczyc tylko na odruchy

Opublikowano

Ja również jak koledzy powyżej nauczyłem się podstawowych nawyków na FMS.Proponuje sprawdzić ustawienia kalibracji-jeśli nie wy kalibrowałeś to model będzie wariował.

Ja proponuję następującą naukę latania na FMS-jeśli będziesz umiał zrobić parę kółek, jakąś małą akrobacje(loty plecowe itp.), i wylądujesz w obrębie pasa startowego-aby model nie wyjechał poza :wink: -WSZYSTKIMI DOSTĘPNYMI MODELAMI-to możesz przesiąść się na prawdziwy model :D .Ja tak zrobiłem i do tej pory nie zaliczyłem kreta a trochę już wylatałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.