biedronas Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam! Czy ktoś będzie robił zakupy w Hobby-kingu i mógłby mi zamówić gumę 6mm (20 albo 30 metrów)? Nie za bardzo mi się chce zamawiać tylko tę gumę, a nie mam zamiaru robić większych zakupów, bo kasy mi brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Co za różnica, samemu lepiej, za te parę dolarów, to i raczej vatu nie złapiesz. A cena wyjdzie taka sama, albo i taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorlot Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No tak, ale za przesyłkę zapłaci więcej niż za tą gumę, a tak by komuś dopłacił kilka dolarów za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oj, wątpię że ktoś chciałby dorzucić do paczki ot tak ponad 500g, bo to w 100% oznacza że trzeba brać już tą gabarytowo większą przesyłkę co nie wyjdzie chyba taniej (przedział dla paczek jest co 500g, dla listów różnie ale też nie więcej jak 500g). Do tego trzeba doliczyć jeszcze przesyłkę po Polsce- następne ~10-15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi