erapin Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam, Mam ładowarke accucel 6 i chce naladowac pakiet 2500 3C lipol do apki. Nie mam do tego specjalnej przejsciowki więc stworzyłem prototyp Stąd pytanie. Czy jeśli to podłącze do ładowarki to czy nie spale lipola badz ladowarki. O to zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam, Mam ładowarke accucel 6 i chce naladowac pakiet 2500 3C lipol do apki. Nie mam do tego specjalnej przejsciowki więc stworzyłem prototyp Stąd pytanie. Czy jeśli to podłącze do ładowarki to czy nie spale lipola badz ladowarki. O to zdjecie. O, a to BRAK zdjęcia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Już jest... Było za duże i się nie dodało. Jeśli dokładnie nie widać, to mówię ze tam są wygięte szpilki wsadzone do XT60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ładowarka wytrzyma, ale fajnie będzie jak te dwa druciki się zewrą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czyli nie ryzykowac ? Dostanę gdzieś jakąś przejściówkę czy coś żeby naładować ten pakiet ? Bo mam tylko okablowanie dołączone do Accucela 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ta czarna wtyczka to prawdopodobnie zwykła wtyczka od serwa. kupujesz przedłużkę, wtyczkę żeńską XT60 , tniesz przedłużkę, dolutowujesz żeńską i ładujesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Powinienes miec w zestawie taka czerwona z 2ma pinami. Utnij jej kołnierz i wtedy będziesz mógł wpiąć się w tą czarną wtyczkę. A białą oczywiście wpinasz do balansera 3s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi