Domino Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dzisiaj dwa nowe zdjęcia w galerii. Prace ostatnio idą trochę wolniej, ale postęp jest. Kieszeń pod maszt, wzmocnienia na dziobie, itp. W następnej kolejności zajmę się wykończeniem steru i miecza. Zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie ważne że wolno, ważne że jest postęp Fajnie idzie, kibicuję dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Tak, zdecydowanie następnym razem będzie to lżejsza konstrukcja. Z dziobnicą to poszedłem na łatwiznę, ale kierowałem się myślą, że ta żaglówka nie będzie startowała w zawodach. Dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgblot Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Prześledź ten http://www.rcsailing.net/forum1/showthread.php?5335-ETNZ-IACC120-Dual-build-thread wątek. RGB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Cześć, Wstyd się przyznać, ale zima nie sprzyja postępom w moim przypadku. Kadłub nadal w tym samym stanie jak na ostatnim zdjęciu, jedynie miecz i ster zalaminowane, chociaż to zbyt dużo powiedziane. Położyłem na nich warstwę tkaniny i przejechałem żywicą, trzeba to wyszlifować, sprawdzić czy wszystko dobrze wyszło, wprowadzić ewentualne poprawki. Projekt jednak nie umarł, prędzej niż później ruszę do przodu i zamieszczę coś nowego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Mam pytanie, jakie wymiary mają listewki na poszyciu? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Balsa: 3x9mm, a długoś to różnie, ale generalnie +/- 1000mm Sosna: 3x10mm, długość jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Już ponad miesiąc od ostatniego postu, jak żaglówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi