izonix Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam. Stałem się posiadaczem odbiorniczka jak w tytule. W komplecie jest zworka i pręcik z tworzywa do resetowania (fi 2mm, dł 30mm). Czy możecie mi wytłumaczyć, kiedy, w jakiej sytuacji należy resetować ten odbiornik? Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izonix Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nikt nie wie...? Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jeśli na przykład sprzedasz komuś odbiornik albo postanowisz użyć go z modułem Turnigy? Użyć zawsze wtedy kiedy jest potrzeba zbindowania na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izonix Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem, to po kupieniu używanego, resetuje go, a następnie binduje z moim Turnigy V2 ? Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izonix Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dzięki Wojciechu. Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi