Adam_S Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam, Informacja z innego (nie modelarskiego) forum: TurboCAD Deluxe 15 za darmo Tutaj się rejestrujemy i dostajemy klucz produktu i klucz aktywacyjny: http://www.paulthecad.co.uk/shop/regtcd15.php A tutaj pobieramy program ok 150MB: ftp://ftp2.avanquest.com/evaluation/Turbocad15/TurboCAD-Deluxe-15-ESD.exe U mnie rejestracja udała się z konta na gmailu. z adresu z końcówką .pl nie udało mi się zarejestrować (ale może była jakaś inna przyczyna, jak poszło przez gmaila to przestałem drążyć temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Klucz przychodzi mailem czy jak? Wypełniam pola, klikam submit i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Klucz pojawia się po kliknięciu submit. Jak podawałem adres mailowy z końcówką "pl" to po kliknięciu submit nic się nie działo. (sprawdzałem na 4 przeglądarkach: Opera, IE, FF, Chrome) Sprawdziłem czy uda się z kontem na gmailu i poszło bez problemu. (poszło pod operą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Próbowałem na firefox, chrome i operze. Maile na gmail i o2. I nic. Po kliknięciu to samo a kodu nie ma. Chyba będę musiał napisać do nich maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mam to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Co prawda nie próbuję ściagnąć TC15 bo mam już go w komputerze a klucze dostałem w zestawie z płytą CD i pudełkiem ale czysto informacyjnie podam że jeżeli nie potrzebujecie modułu 3D to doskonałym rozwiązaniem jest DoubleCAD 2XT, jest to okrojona z modułu 3D wersja TurboCAD ale z możliwością odczytu niektórych formatów brył 3D. Dodatkowo - program jest w wersji PL do ściągnięcia legalnie za darmo z http://www.doublecad.pl/pobierz.html . Zaletą jest instrukcja po polsku. Generalnie różnice pomiędzy TC a DC takie że TC ma moduł 3D i inny kursor ( ) no i DC jest po polsku. Na mail z kluczami trzeba czasem poczekać ze 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 U mnie działa Sprawdziłem na kilku różnych adresach mailowych i za każdym razem dostałem ten sam kod. Wklejam go profilaktycznie w formie obrazka Sam program pobieramy z podanego wyżej linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ciekawe w czym problem - u mnie niestety nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Działa z podanym kluczem i kodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi