ExPrezes Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja mam za sobą skomplikowaną konstrukcję zawieszenia do FunCub'a i choć działa świetnie, to jednak doszedłem do wniosku, że lepiej ten czas poświęcić na naukę lądowania a dość elastyczne koło zamocować na sztywno. Z tego też powodu Fox dostał większe kółko (o średnicy chyba 8 cm), całkiem nieźle amortyzujące samo z siebie - podciąłem osłonę koła (póki co do pierwszego lotu będzie "na surowo", jeśli się sprawdzi - pójdzie do wykończenia), półkę wzmocniłem wklejając 3mm sklejkę pomiędzy wręgi do których jest mocowana - od niej aż do samego dołu. Koło zamocowane na solidnym ameliniowym płaskowniku, którego jak wszyscy wiedzą - nie pomalujesz... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Cyran Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dziękuję bardzo za wyczerpująca odpowiedż oraz dokumentację zdjęciową ,natomiast co do lądowań to Wrona jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi