szymon_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Już wysłałem Eee to coś nie działa U mnie się pięknie wyświetla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 khmmm... dziwne, u mnie się pokazuje takie coś : Uploaded with ImageShack.us czyli dalej ten badziew ze standardowego battleloga. Czy rozmawiamy o tym samym ?? Ja mówię o emblemacie plutonu, by zamiast tego "samolotu" wstawić ładne logo PFMRC. Czy nie masz na myśli avatar gracza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak tak Zmieniłem ten emblemat tylko nie wiem czemu nie widzą go inni Dałem takie Ładnie wygląda, ale wychodzi na to, że tylko u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 sprawdziłem i dalej jest tamto g...wno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi