madrian Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Koszkin. WOW to na razie mocno początkująca Beta. Postawiona, że tak powiem "by było". Na początku faktycznie - masakra. Ale po dłuższym ograniu powiem, że nie jest źle. Sterowanie jak na tego typu grę - dla mocnych laików szukających rozgrywki - jest rewelacyjne. Co prawda czuję inspirację Ms Flight, ale to się naprawdę sprawdza dla osób nie mających pojęcia o symulacjach lotniczych. Jest proste i intuicyjne. Pewnie, że dla weterana Warbirds, czy IŁ-a to profanacja. Ale tu nie musisz się uczyć wykonywania ranwersów i ćwiczyć zachowania siły nośnej w przewrocie bojowym. Po prostu pokazujesz, gdzie chcesz lecieć, a samolot sam to robi. I jest to znacznie wygodniejsze niż używanie joya w tej grze. Gra jest owszem - bardzo uboga. Drzewka są "na odwal się". Brakuje podstawowych modeli znanych z tych lat. Ale też jest "w produkcji". Warthundera nie testowałem jeszcze, ale z tego co się orientuję, ma się on ukazać lada moment - coś koło grudnia. Jest więc na znacznie bardziej zaawansowanym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 To ja wrzucę pare moich screenów w WarThundera I jeden na porównanie z WOWa. Różnica jest Wadą Thundera jest mała liczba graczy, znacznie mniej niż w WoWie. Czasem bardzo długo trza czekać na bitwę zanim zbiorą się drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 ^^O k..... Dziś instaluję. Może się na dobre z WOT'em pożegnam, po dojściu do X tierów jakoś mnie już nie wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja jednak będę grał w Warthunder. Lepszy silnik gry (79 fps na full detalach) w WOW niecałe 30 (grafika woła o pomstę do nieba). No i to co tygryski lubią najbardziej w Warthunder mamy widok z kabiny Także z Wargaming puki co łączy mnie tylko WOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jeżeli o mnie chodzi, to wydaje mi się, że Warthunderowi bliżej do następcy Warbirds. niż jako konkurencja WoP-a. Bardzo dobrze. Będą na rynku dwa tytuły, jeden dla miłośników realizmu, drugi dla "niedzielnych" pilotów. WoT jak się zastanowić też symulatorem czołgów nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jaka różnica 30 a 80 FPS skoro nasze oczy widzą całkowicie płynnie już od 15fps, z tego wynia, ze różnicy i tak nikt nie zobaczy bo niemoże Ja zostaje przy IL-2 1946;) kocham patrzeć jak inni nie znając podstaw wojny powietrznej sami pakują się pod działka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jaka różnica 30 a 80 FPS skoro nasze oczy widzą całkowicie płynnie już od 15fps, z tego wynia, ze różnicy i tak nikt nie zobaczy bo niemoże hahahaobraz przy 15fps faktycznie jest "płynny" ale uwierz mi Battlefield 3 przy 30fps a 120fps jest kolosalna różnica Raczej chodzi o migotanie tak prosty przykład Lampy rtęciowe w salach lekcyjnych migotają z częstotliwością 50Hz Lampy montuje się (bynajmniej kiedyś tak było) w trzech rzędach każdy pod inna fazę żeby było przesunięcie fazowe migotania co jest "zdrowsze" dla oczu Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Vertigooo A to dziwna sytuacja... profesjonalni pro gamerzy grają przeważnie ma medium ustawieniach albo low aby wyciągnąć jak najwiecej fps ale pewnie się mylą Pograj sobie w Batka na 15 fps... życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Vertigooo Pograj sobie w Batka na 15 fps... życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jaka różnica 30 a 80 FPS skoro nasze oczy widzą całkowicie płynnie już od 15fps, z tego wynia, ze różnicy i tak nikt nie zobaczy bo niemoże Też tak mówiłem jak miałem słaby komputer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja grywałem w S.T.A.L.K.E.R.-ra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Szymek, namówiłeś mnie Też gram w WarThundera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To jak już to będzie możliwe, to zakładamy 'Klan Polskich Modelarzy RC' w Warthunderze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Widziałem już kilka tworzących się drużyn, może byśmy powoli zaczęli coś składać Nie wiem od czego zacząć, przydałyby się tagi przed nickami wszystkich zainteresowanych, może kiedyś strona internetowa Jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 hahaha obraz przy 15fps faktycznie jest "płynny" ale uwierz mi Battlefield 3 przy 30fps a 120fps jest kolosalna różnica Tak ciekawostka z pewnego ciekawego portalu na fb. Ile klatek na sekundę musi mieć film, żeby ludzkie oko odbierało go jak ciągłość, a nie jako następujące po sobie obrazki? W gruncie rzeczy niewiele. Już powyżej 16 klatek na sekundę nasze oko rejestruje obraz jako ciągły. Liczbą zupełnie wystarczającą do stworzenia złudzenia ciągłego ruchu są 24 klatki na sekundę, dlatego właśnie w taki sposób wyświetlane są filmy w kinach. Powyżej 70 klatek na ...sekundę nasz mózg nie odbiera już zmian jakościowych. 30 a 120 fps jest różnica spora różnica ale dla sprostowania 30 a 70 fps no chyba, że jesteś nieprzeciętny czego oczywiście Ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joobler Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chińczyk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Chińczyk! A jest na "Androida"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furilion Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jasne, że tak . Na świecie "chińczyk" funkcjonuje pod nazwa "ludo". Wystarczy, że wpiszesz sobie na Android Markecie (od niedawna Google Play) . Jest mnóstwo wyników .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Seria : Civilization Kiedyś: Counter Strike Dzisiaj: Black Ops 2 - Multiplayer & Zombies na PS3 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi