DarekRG Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja od początku pisałem że trzeba ten temat zmienić na kalendarz 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Też mi trochę szkoda, ale nie otrzymałem nawet 12 zdjęć, nie mówiąc że tylko kilka nadaje sie do wykorzystania. Inna sprawa że kalendarz można zrobić od dowolnego miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na początek może Kuba zajmij się kalendarzem na pulpit- tzn Jeden miesiąc- jedno zdjęcie. I co miesiąc będziesz dawał nowe na kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pomysł na kalendarz na pulpit może nie jest taki zły i by ratował sytuację doraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Marcin Rzeszow co to za kreator kalendarzy? Czy samorobka? Podoba mi sie A tak może byc czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 a może kalendarz z takimi zdjęciami: materiał dla widzów pełnoletnich To koledzy niech nadsyłają takie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ciągnięcie tego tematu w taki sposób nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Moim zdaniem jest sens tylko nie z tymi cyferkami roku Bez obrazy, to taki żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hmm, może przeczyta ten watek ktoś kto ma pomysł na zrobienie kasy i sam wypuści za rok kalendarz odpłatny, bo ja jakoś nie wierzę że sami go zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 a może kalendarz z takimi zdjęciami: materiał dla widzów pełnoletnich To koledzy niech nadsyłają takie zdjęcia nie sądziłem, że modelarstwo balonowe jest tak popularne w Stanach. Na każdym zdjęciu oprócz latadła czy łódki są dwa balony i to wielkości jak na ten wielki kraj przystało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi