glaptus Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czołem Nabyłem swego czasu modelik z RC4WD. Było drogo alestwierdziłem że rama itp to co innego niż CC-01 Tamiya (tez nie tani:)) http://store.rc4wd.com/110-T-Finder-RTR-Scale-Truck_p_10.html Wiadomo ze w max ciezkim terenie zblokowane mechanizmy rónicowe konieczne ale czy w tych modelach istnieje możliwośc odblokowywania? Bo na oko po zdjeciu pokrywy przekładni w osi - tylko zebatka na osi i na wale - wiec jakby osie na sztyno? Z góry dzięki dla znawców tematu czy jestem skazany na sztywne dyfry:) Glaptus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To Crawler i napędy są na sztywno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaptus Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dzięki:) Mosty ma chyba od T-rex wiec moze uda mi sie znaleźć także klasyczne dyfry na jazdy szosowe. Poszukamy:) To Crawler i napędy są na sztywno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi