pablos Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam Kupiłem okazyjnie ten odbiornik ale nie mam do niego instrukcji . W związku z tym mam pytanie , na odbiorniku widnieje tylko 12 kanałów a ma być 14 gdzie są dwa pozostałe? . Są jeszcze dwa podłączenia opisane jako DG1 i DG2 do czego służą czy może ta są te brakujące kanały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Google plus dwie minuty i mamy instrukcję: http://manuals.hobbico.com/fut/tm14-manual.pdf Nie mam takiego odbiornika, ale w tej instrukcji jest napisane: 12 (twelve) proportional and two digital. Domyślam się, że te dwa są typu włącz/wyłącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Używam tego odbiornika te dwa wyjścia DG1 i DG2 są tylko dwustanowe wył/zał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi