Marlboro Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Własnie to budziło moje wątpliwości. Czym dokładniej to zrobić? Zwykla żywica wymieszana z pyłem drzewnym (mam tego z 5kg) zda egzamin?? Bo mam także zwyle szpachlówki uzupełnicze ubytków w drzewie.Myśle że też powinyn być dobre bo po wyschnięciu sa twarde jak drewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jakaś żywica może byc nawet poliestrowa dostepna z sklepach samochdowych do napraw ,jakaś mata szklana lub lepiej płótno pocięte w paski i to dajesz na zewnatrz po wszystkich łączeniach powiedzmy 2 warstwy.Sama żywica z pyłem tylko powypełnia ubytki a nie uszczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlboro Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 aha dzięki za info.Jutro po budzie pójdę do kslepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Przeglądając Alle... natrafiłem na taką aukcję: http://allegro.pl/wy...2822222931.html Zestaw chyba będzie pasował do Twojej łódki, a cena nawet przystępna. Edit: http://allegro.pl/wyposazenie-do-lodzi-nqd-757-sports-game-i2822248465.html - podobne wyposażenie, z aparaturą pistoletową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Darek lodka ma byc kierowana tylko silnikami(bez steru),nadajnik musi miec miksery.To co znalazles sie nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ale łódki, od których są te zestawy, właśnie tak są sterowane; za pomocą dwóch silników, bez steru. http://allegro.pl/atlanic-yacht-zdalnie-sterowany-i2764384387.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlboro Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No to wreście ruszę z budowa do przodu , ponieważ otrzymałem niedużą sumke- 50€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlboro Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam pod dłuższej przerwie Czekam teraz aż w cukierni bedą skupować orzechy włoskie mam 7kg czyli na czysto 140złoty to zamieszcze zdjęcia z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam pod dłuższej przerwie Czekam teraz aż w cukierni bedą skupować orzechy włoskie... Jak doczytałem do tego miejsca, myślałem, że chcesz zamiast tkaniny szklanej dać łupiny orzecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi