Goodman Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam! Jako ,że strasznie spodobał mi się model makiety kolegi z forum ,postanowiłem zaryzykować i kupić "podobny" { http://www.hobbyking...idProduct=24703 } Wczoraj osobiście odebrałem paczuszkę mogłem 30.X bo już była . W sumie transport to 15 dni . Paczuszka wyjątkowo starannie zapakowana jak i zabezpieczona.Bombelkowej foli "kilometry" Sam model wykonany bardzo starannie! Osprzęt bardzo dobrze skonfigurowany jak i bardzo dobrej jakości. "Morda" sztywna wymaga lekkiej korekty ze względu na bardzo dużo cjanoakrylu. Myślę ,że może pękać ... Zastanawiam się jeszcze nad konfiguracją silnika {elektryk} ...No i korci mnie niesamowicie już ale nie mam miejsca hehehehe tym samym sprzedać chcę Cessne 142 1600 EPO oraz super Sbacha z HK {http://www.hobbyking...idproduct=20702 } Pozdrawiam , Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zamierzasz mu przerobić oszklenie na makietowe czy zostawisz takie a'la bunkier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zamierzasz mu przerobić oszklenie na makietowe czy zostawisz takie a'la bunkier? Zobaczę jak będzie wyglądało to stockowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No właśnie widać gołym okiem i na fotkach z HK, że do makietowego to dużo mu brakuje Nie wiem czemu tak zrobił producent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Przód kabiny to laminat a oszklenie takie jakie proponuje to pewnie pójście na "łatwizne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi