alchemique Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest beczka stroboskopowa? Czy beczka stroboskopowa i akcentowana to samo? Jesli tak to juz wiem o co kaman, jesli nie to wciaz jestem w kropce:)
Paweł Rzedzicki Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 To co slyszysz to nie przerywanie tylko niewyregulowany sklad mieszanki. Podobne "pyrkanie" albo z angielska 4stroking mialem na wysokich obrotach- zbyt bogata mieszanak powduje spalanie co drugi suw. Zniknelo gdy dokrecilem igle od wysokich. Dolem zajme sie przy nastepnych lotach ale nie wiem czy w tym roku. Kurna, jak tam wymarzlem
rabbitlkr Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 alchemique, Beczka stroboskopowa to coś w rodzaju beczki akcentowanej z tym, że na bardzo wiele zatrzymań. Model przekręca sie o kilka stopni i zatrzymuje sie wszystko dzieje sie bardzo szybko i tak aż zrobi pełna beczkę. Jak ruszasz sie gdy jest ciemno i jest włączony taki dyskotekowy stroboskop to masz wrażenie, że sie zacinasz;) stąd pewnie wzięła sie ta nazwa:P
motyl Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Pawel Rzedzicki, możesz już opisać coś więcej jak to lata itp. Druga interesujaca mnei sprawa możesz podać wage poszczególnych elementów ( kadłub płaty) jakie wyszły ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.