alchemique Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest beczka stroboskopowa? Czy beczka stroboskopowa i akcentowana to samo? Jesli tak to juz wiem o co kaman, jesli nie to wciaz jestem w kropce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 To co slyszysz to nie przerywanie tylko niewyregulowany sklad mieszanki. Podobne "pyrkanie" albo z angielska 4stroking mialem na wysokich obrotach- zbyt bogata mieszanak powduje spalanie co drugi suw. Zniknelo gdy dokrecilem igle od wysokich. Dolem zajme sie przy nastepnych lotach ale nie wiem czy w tym roku. Kurna, jak tam wymarzlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 alchemique, Beczka stroboskopowa to coś w rodzaju beczki akcentowanej z tym, że na bardzo wiele zatrzymań. Model przekręca sie o kilka stopni i zatrzymuje sie wszystko dzieje sie bardzo szybko i tak aż zrobi pełna beczkę. Jak ruszasz sie gdy jest ciemno i jest włączony taki dyskotekowy stroboskop to masz wrażenie, że sie zacinasz;) stąd pewnie wzięła sie ta nazwa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Pawel Rzedzicki, możesz już opisać coś więcej jak to lata itp. Druga interesujaca mnei sprawa możesz podać wage poszczególnych elementów ( kadłub płaty) jakie wyszły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.