Ciast3k Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Link do YouTube: Ujęcia zrobione na szybko bez zamysłu, chodziło o sprawdzenie jako tako jakości i stabilności Co sądzicie? Sprzęcik: Okto na elektronice MK Gimbal: Kuki&Zbeer 2 osie Kamerka: Sony Nex-5C Pozdrawiam Ciast3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Zdjęcia bardzo fajne tylko montaż jakiś taki "chaotyczny". Zdjęcia nocne przemieszane z robionymi w dzień i to o różnych tematach powodują pewien bałagan podczas oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciast3k Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 a ja właśnie myślałem ze takie dawanie w kółko jednego będzie nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Zapewne są różne gusta Ja tylko wypowiedziałem swoją opinię. Wcale nie musi ona być słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciast3k Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 a przyjęta ogólnei dodam, że wszelka krytyka mile widziana ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz_86 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mi się podoba. Jesień + fajny podkład muzyczny... Fajnie zrobione! Chyba mnóstwo kasy to kosztowało? Prawda? Chodzi mi o platformę i wyposażenie. Troszkę "wygooglowałem" i aż mnie zatkało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciast3k Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 No, jak podliczyć koszta części do modelu, gimbala, całą walizkę pakietów, sprzęt fpv i Nexa to wychodzi ładna suma. Do tego czas poświęcony na budowę i ustawianie modelu, ale warto moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz_86 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Chciałbym mieć taki gruby portfel... Wtedy bym polatał takim cudem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi