Kubad Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Nazywam się Kuba Drozd mam 13 lat i mieszkam w Lublinie. Modelarstwem rc interesuje się od ok roku, mam na swoim koncie narazie jeden model szybowca ale zbliża się zima więc na pewno powstanie coś nowego Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czesc.Wstaw jego fote to obejrzymy maszynę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Cześć Kuba Wstawiaj fotke bo jeszcze mi skończonego Jerryego nie pokazywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Przed lotem... I po. Tylko stateczniki troszkę ucierpiały ale tego na zdjęciu nie widać 8) No i musiałem gumy od skrzydła zmienić 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Górki Czechowskie? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Górki Czechowskie? :wink: tez tam latam elektrykiem bo mam pare minut drogi a zdazalo sie i funem na spaline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Górki Czechowskie? :wink: Tak 8) Jest tam trochę krzaków ale ogólnie może być. A gdzie w okolicach Lublina latacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Radawiec, Swidnik i Wierzchowiska - pole golfowe Latalem troche deproniakiem na majdanku ale mnie przeganiali i oczywiscie u siebie na dzialce nad jeziorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam. Fajny modelik. Szczególnie ster kierunku mi się podoba bo duży. Taki wlaśnie :wink: powienien być. Górka też niczego sobie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Radawiec, Swidnik i Wierzchowiska - pole golfowe Latalem troche deproniakiem na majdanku ale mnie przeganiali i oczywiscie u siebie na dzialce nad jeziorkiem. A jakie jeziorko? Ja mam działeczke nad Łukczem... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 No proszę, proszę, jakie fajne szybolce młodzież lepi . Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 zgadza sie wyglada ladnie czysto i prosto, sam bym sie nie powstydzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dzięki... Powstaje do niego nowy kadłub, pewnie niedługo opisze to w dziale warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.