Kubad Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Nazywam się Kuba Drozd mam 13 lat i mieszkam w Lublinie. Modelarstwem rc interesuje się od ok roku, mam na swoim koncie narazie jeden model szybowca ale zbliża się zima więc na pewno powstanie coś nowego Pozdrawiam wszystkich
malinn Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czesc.Wstaw jego fote to obejrzymy maszynę :wink:
Patryk Urban Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Cześć Kuba Wstawiaj fotke bo jeszcze mi skończonego Jerryego nie pokazywałeś
Kubad Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2006 Przed lotem... I po. Tylko stateczniki troszkę ucierpiały ale tego na zdjęciu nie widać 8) No i musiałem gumy od skrzydła zmienić 8)
Artur Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Górki Czechowskie? :wink: tez tam latam elektrykiem bo mam pare minut drogi a zdazalo sie i funem na spaline
Kubad Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2006 Górki Czechowskie? :wink: Tak 8) Jest tam trochę krzaków ale ogólnie może być. A gdzie w okolicach Lublina latacie??
alchemique Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Radawiec, Swidnik i Wierzchowiska - pole golfowe Latalem troche deproniakiem na majdanku ale mnie przeganiali i oczywiscie u siebie na dzialce nad jeziorkiem.
malinn Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam. Fajny modelik. Szczególnie ster kierunku mi się podoba bo duży. Taki wlaśnie :wink: powienien być. Górka też niczego sobie. Pozdrawiam
Kubad Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2006 Radawiec, Swidnik i Wierzchowiska - pole golfowe Latalem troche deproniakiem na majdanku ale mnie przeganiali i oczywiscie u siebie na dzialce nad jeziorkiem. A jakie jeziorko? Ja mam działeczke nad Łukczem... 8)
MareX Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 No proszę, proszę, jakie fajne szybolce młodzież lepi . Gratulacje!
Artur Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 zgadza sie wyglada ladnie czysto i prosto, sam bym sie nie powstydzil
Kubad Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dzięki... Powstaje do niego nowy kadłub, pewnie niedługo opisze to w dziale warsztat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.