Kubad Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Nazywam się Kuba Drozd mam 13 lat i mieszkam w Lublinie. Modelarstwem rc interesuje się od ok roku, mam na swoim koncie narazie jeden model szybowca ale zbliża się zima więc na pewno powstanie coś nowego Pozdrawiam wszystkich
malinn Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Czesc.Wstaw jego fote to obejrzymy maszynę :wink:
Patryk Urban Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć Kuba Wstawiaj fotke bo jeszcze mi skończonego Jerryego nie pokazywałeś
Kubad Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Przed lotem... I po. Tylko stateczniki troszkę ucierpiały ale tego na zdjęciu nie widać 8) No i musiałem gumy od skrzydła zmienić 8)
Artur Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Górki Czechowskie? :wink: tez tam latam elektrykiem bo mam pare minut drogi a zdazalo sie i funem na spaline
Kubad Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Górki Czechowskie? :wink: Tak 8) Jest tam trochę krzaków ale ogólnie może być. A gdzie w okolicach Lublina latacie??
alchemique Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Radawiec, Swidnik i Wierzchowiska - pole golfowe Latalem troche deproniakiem na majdanku ale mnie przeganiali i oczywiscie u siebie na dzialce nad jeziorkiem.
malinn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witam. Fajny modelik. Szczególnie ster kierunku mi się podoba bo duży. Taki wlaśnie :wink: powienien być. Górka też niczego sobie. Pozdrawiam
Kubad Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Radawiec, Swidnik i Wierzchowiska - pole golfowe Latalem troche deproniakiem na majdanku ale mnie przeganiali i oczywiscie u siebie na dzialce nad jeziorkiem. A jakie jeziorko? Ja mam działeczke nad Łukczem... 8)
MareX Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No proszę, proszę, jakie fajne szybolce młodzież lepi . Gratulacje!
Artur Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 zgadza sie wyglada ladnie czysto i prosto, sam bym sie nie powstydzil
Kubad Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Dzięki... Powstaje do niego nowy kadłub, pewnie niedługo opisze to w dziale warsztat.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.