Daniel95 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Przypuszczam że autorzy będą chcieli zrobić coś w stylu rozpowszechnienia tej aparatury w niskiej cenie i robieniu do niej dużo fajnych gadżetów, wydaję się bardzo uniwersalna, wyglądem mi się bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No i pierwsze sztuki po 49.99 (bez modułów) już są w sprzedaży. Ja na razie nie kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31544__Turnigy_9XR_Transmitter_Mode_2_No_Module_.html gdyby komuś się szukać nie chciało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Soft wygląda na ER9X. Ciekawe czy się dogadali z autorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 To teraz już tylko czekać na pierwsze wrażenia użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wszystkie Turnigy 9XR wyprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jak przed 17 dodawałem post to było jeszcze ich trochę... Jak widać mają wzięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja czekam aż wyjdzie V2. Ale bardzo niska cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 V2 czego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 V2 czego?? Wersja z dwoma cylindrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja czekam aż wyjdzie V2. Ale bardzo niska cena. Zapewne chodzi o 15 $ z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja będę zamawiał prawdopodobnie z tym modułem: http://www.hobbyking..._Module_RX.html lub tym: http://www.hobbyking...V8FR_II_RX.html Pewnie jutro dodadzą na stronę zestawy Turnigy 9xr+odbiornik+podstawowy moduł. Ciekawi mnie jeszcze tylko, czy będzie możliwość zasilania nadajnika z 4 paluszków 1,5v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wymagane są 3 cele lipo, proponuję poczekać aż pojawią się na yt filmiki z tą apką i jak wejdą jakieś poprawki, np właśnie w wersji V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 A nie lepiej jest kupić samą aparaturę i potem jakiś moduł long rage? Nie wiecie jaki zasięg może mieć ten oryginalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zwykłe moduły mają to do siebie, że mają tanie odbiorniki, a jak ktoś ma dużo modeli to nie jest to bez znaczenia. Bezsensem jest stosowanie bardzo drogich odbiorników LRS do zwykłego modelu którym i tak nie odlecisz dalej niż zasięg zwykłego modułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pamiętajmy jeszcze o zasięgu wzrokowym. Nie oszukujmy się, zbyt daleki to on nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wymagane są 3 cele lipo, proponuję poczekać aż pojawią się na yt filmiki z tą apką i jak wejdą jakieś poprawki, np właśnie w wersji V2 Poczytaj najpierw to co już można o tym sofcie znaleźć w necie a później dopiero pisz, że poczekasz na V2. Tak się składa, że ten soft to dzieło wielu tysięcy modelarzy, którzy przerabiali swoje 9X. I to na bazie ich doświadczenia, opinii i propozycji powstał soft, który jest w 9XR. Dodatkowo- jeśli Ci ten nie pasuje to możesz sobie zrobić własny i wgrać bezinwazyjnie nie tracąc gwarancji- przez gniazdo na dole. Pozostałe mechaniczne rozwiązania są takie same jak w 9X tylko, że zastąpione lepszymi jakościowo łożyskowanymi drążkami, lepszymi pstryczkami i potencjometrami. Nie ma tu żadnej innowacji i jestem pewien, że nie będzie kolejnej wersji więc sceptycy mogą się nie doczekać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nigdzie nie napisałem że jestem sceptycznie nastawiony czy coś w tym stylu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pierwsze zamówienia 9XR już wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Żeby nie było tak jak z t9x v1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi