Basho Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pisanie wiadomości w tym wątku +16 lat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Żeby nie było tak jak z t9x v1 ... a co było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pisanie wiadomości w tym wątku +16 lat. Wiesz, najgorsze jest to, że wiek przed głupotą nie chroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Teraz na poważnie. Czy ktoś z was już zamówił tą aparaturę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Teraz na poważnie. Czy ktoś z was już zamówił tą aparaturę ? Miałem już ją w koszyku, ale doszedłem do wniosku, że poczekam na rozwinięcie oferty (radia z modułem) Najbardziej bym chciał, aby do nowego radia pasował stary moduł z t9x v2 Jest to wykonalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Właśnie, też mnie to interesuje czy można podpiąć do tej aparatury moduł w.cz. od T9X i wykorzystać posiadane odbiorniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Przestańcie wreszcie oglądać tylko obrazki bo ktoś wam w końcu sprzeda mikser do kawy zamiast nadajnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Właśnie, też mnie to interesuje czy można podpiąć do tej aparatury moduł w.cz. od T9X i wykorzystać posiadane odbiorniki. To jest nas dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Design jest ciekawy. Dajcie znać jak ktoś już nabedzie tą apke i ją potestuje troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Oczywiście że można, przecież to ten sam standard. Można antenkę wrzucić na tył modułu, albo poczekać na wtyczkę do podłączenia anteny wewnętrznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Oczywiście że można, przecież to ten sam standard. Można antenkę wrzucić na tył modułu, albo poczekać na wtyczkę do podłączenia anteny wewnętrznej. Czyli oryginalny moduł z t9x v2 będzie pasował do t9xr ? Pomijam antenę- do przeróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basho Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dziś od 9 do 9.30 były dostępne mode 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Może i były bo widzę -8 sztuk ale i tak wole poczekać na wersję z modułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 o co chodzi z tymi modulami Orange co pasują do tego 9XR bo napisane jest tak: "9XR Standard Features: • JR Form Factor RF Modules (Orx Dsm2, Orx Open LRS 433Mhz etc)" i jedne są Dsm2 czyli co 2,4GHz a drugie LRS na 433Mhz ? które lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pasują wszystkie typu JR. Jeśli nie latasz FPV to kupowanie 433Mhz nie ma sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Może i były bo widzę -8 sztuk ale i tak wole poczekać na wersję z modułem. Były bo znowu miałem ją w koszyku ... i znowu odpuściłem Poczekam na pierwsze relacje użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergame Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No dobra, nikt się nie kwapi, więc: 24 kupione rario, 31 było już w domku, ale niestety tylko awizo. Dziś odebrałem paczkę, ładnie opakowana, itp, a w środku 9XR. Finanse miałem już od dawna przygotowane, bo chciałem kupić 9X, ale jak gruchnęło że się pojawi nowe, to czemu nie? No i fajnie wygląda, w środku nie wiem bo nie miałem zadnego pakietu pod ręką. Ale mam pytanie - jaki wybrac moduł? 1. Droższy, z telemetrią http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14355__FrSky_DF_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Module_RX.html 2. Tańszy, odbiornik bez telemetrii http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14349__FrSky_DJT_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Telemetry_Module_V8FR_II_RX.html Czemu się waham? Bo zastanawiam się czy wydać tę parę $ więcej, ale mieć odbiornik na kilka lat, czy może tez jest mi niepotrzebny? W tym momencie nie przewiduję latania z telemetrią, z powodu kosztów, ale nie wiem co będzie za 2-3 lata. Co byście doradzili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Powiedz mi w jaki sposób my mamy Ci powiedzieć czy telemetria czy nie? Rozumiem, że ktoś z nas to jasnowidz i wie, że za 2 lata wsadzisz vario do samolotu holownika i będziesz ciągał szybowce na 500m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi