Wojtass_nt Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Przed 15 Grudnia i cena 50$. To słowa dyrektora HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 och...ale bym sie skusil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piexa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Macie Futaby, Graupnery i inne za 500-1000 zł a kusi Was aparatura za 50 dolców? Jednak cena robi swoje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Bez dwoch zdan. Popieram jak by nie patrzec Cena to jednak najlepszy sposob na sprzedanie produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Raczej cena/jakość/mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 oczywisxcie, ze nikt nie kupi taniego, chinskiego g*wna ktore sie po 2 tyg. rozwali i to jeszcze zakupionego moze na jakims bazarze. Akurat Turnigy stworzylo aparature ktora ma bardzo dobry stosunek jakosci do ceny wiec dla tego cieszy sie taka popularnoscia. Jesli chodzi o mnie to jest dla mnie akurat w sam raz bo w tej cenie raczej nie ma rywalizacji a na aparaturke za 500zl mnie nie stac, albo nie jestem w stanie przeznaczyc takich pieniedzy na jedna rzecz jesli moge kupic taniej moze nie lepiej ale nadal taniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie rozumiem czemu wszyscy tak narzekają na Chińskie produkcje a tak czy inaczej 95% elektroniki wyprodukowana jest w MADE IN CHINA.I robią to te same Chińskie rączki co Futabę,Hitec i wiele innych znanych marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To jest takie utarte znaczenie, niczym Polak kradnący samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Podejrzewam że oprócz obudowy nic się w oprogramowaniu nie zmieni. Witam Panie Wojtku Oprogramowanie nie jest ważne - prawie każdy zmienia na alternatywne z zapasem możliwości rodem z najdroższych nadajników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Teraz każdy będzie mógł zmienić jeszcze prościej poprzez kabelek od kompa Nie trzeba będzie nic grzebać i modyfikować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To elegancko i tak w pierwszym rzucie niewielu uda się kupić, ale czekamy, czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja jestem dobrej myśli Szkoda tylko, że okres przed 15 grudnia to największy kocioł w Hong Kongu i paczki z nadajnikami przyjdą dopiero w połowie stycznia pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To w hk jest najgorsze, co rowniez powoduje niepewność przy decydowaniu się na wybranie ich taniej oferty :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mocno plastikowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A chrom na plastiku robi z niego metal? ;] Mi się taka wersja bardzo podoba bo kolorystycznie bardzo ładnie to wygląda, nowocześnie i oryginalnie przede wszystkim. Ale nie ma się co napalać na taką kolorystykę bo to pewnie tylko taka podpucha. No chyba, że będzie możliwość kupna "frontu" w kilku kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mocno plastikowa. A co, żeliwna powinna być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mmmmm, - drewno sandałowe z inkrustacją ? Za 50$ - to może chociaż intarsja ? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A co, żeliwna powinna być? Myślałem o mahoniu z wstawkami 24 karatowego złota. ... i to wszystko za 50$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A chrom na plastiku robi z niego metal? ;] Oczywiście, że nie. Poprzedni nadajnik jakby z lepszego plastiku był, ale może mi się tylko tak wydaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi