Wojtass_nt Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Panowie... to nie jest wątek o smyczach i pulpitach tylko o nadajniki Turnigy 9XR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie wyobrażam sobie latania bez pulpitu. Nawet w MC-15 tego nie lubiłem. PS Dziękuję za tak rzeczową ocenę mojej osoby. Pozdrawiam i życzę przyjemnego latania. Serdeczny uśmiech dla kolegi Nie chciałem w żaden sposób urazić, ale jeśli tak się stało to przepraszam. Wszyscy mamy swoje upodobania i przyzwyczajenia i trzeba to szanować. Pozdrawiam i życzę dużo przyjemności płynącej z naszego hobby! Wracając do tematu. Bardzo ciekaw jestem tej aparatury. Nie będę ukrywał że trochę nie mogę się jej doczekać aż ukaże się w sprzedażny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Serdeczny uśmiech dla kolegi Nie chciałem w żaden sposób urazić, ale jeśli tak się stało to przepraszam. Wszyscy mamy swoje upodobania i przyzwyczajenia i trzeba to szanować. Pozdrawiam i życzę dużo przyjemności płynącej z naszego hobby! Wracając do tematu. Bardzo ciekaw jestem tej aparatury. Nie będę ukrywał że trochę nie mogę się jej doczekać aż ukaże się w sprzedażny.... Dziękuję Nieważne w jaki sposób trzymamy nadajnik i jakiej jest marki. Ważne są umiejętności i doświadczenie Przyjemności z latania. Ja teraz wciągam do tego "sportu" syna. Mam nadzieję, że da się zarazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No ja po cichu liczę na to, że jak córa podrośnie to zechce tacie nie tylko towarzyszyć w drodze na lotnisko ale i będzie kompan z niej do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Przed 15 Grudnia i cena 50$. To słowa dyrektora HK. Coś ten dyrektor niesłowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Coś ten dyrektor niesłowny Z handlowego punktu widzenia wprowadzenie do sprzedaży nowocześniejszej aparatury w cenie niższej niż "stara" , zwłaszcza że stara sprzedaje się prawie jak "świeże bułeczki" jest trochę bez sensu... Raczej nie liczył bym na te obiecywane 50 dolców... Obym się mylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jakiś czas temu Dyrek zmienił datę na 20-25 grudnia. I raczej to jest ostateczna data bo wideo promujące nadajnik już się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jakiś czas temu Dyrek zmienił datę na 20-25 grudnia. I raczej to jest ostateczna data bo wideo promujące nadajnik już się robi. ... a gdzie to jest napisane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Trzeba śledzić fejsbuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 22gi i narazie ani widu ani słychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A widzieliście nową zabawkę od Orange? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 22gi i narazie ani widu ani słychu No nie ani widu ani słychu bo strona www.turnigy9xr.com już działa. edit: Orange widzieli ale to nie jest to na co wszyscy czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Szczena mi opadła - jednak faktycznie jest/będzie za 49,99 baksów... jest już nawet przycisk buy now... a w sierpniu kupiłem 9x ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja i tak teraz nie mam pieniędzy. A gdybym kupił to dojdzie pod koniec stycznia. Do tego czasu uzbieram na kolejną dostawę A te fronty wyglądają kozacko!! Uwielbiam takie gadżety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Mi się osobiście to kompletnie nie podoba... Brakuje jeszcze tylko takiego w kolorach tęczy... Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dla mnie również kolorystyka jak na pchlim targu. Szkoda że nie ma czerni metalik. Choć z tego białego dało by się zrobić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Marudzicie:) Ten złoty wygląda prawie jak C3PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ciekawe czy będzie możliwość dokupieni takiego panelu z aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ciekawe tylko czy te panele będą w zestawie? Przypuszczam jednak że trzeba będzie sobie dokupić interesujący kolor.... Podobnie jak z kolorem podświetlenia do obecnej aparaturki Turnigy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi