ursamajor Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam wszytskich szanownych grupowiczów czemu ja nie znałem wcześniej tego forum echchch Krzysiek z Płocka modelarstwo kosmiczne, spaliniaki, szybowce, elektryki, delty ZAGI i inne takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam i życzę miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witamy Witamy kolejnego modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witaj NIE PISzemy tu zbyt wiele o polityce. Czasami ktoś, przypadkiem coś skrobnie :wink: Ale generalnie zajmujemy sie modelarstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 WitajNIE PISzemy tu zbyt wiele o polityce. Czasami ktoś, przypadkiem coś skrobnie :wink: Ale generalnie zajmujemy sie modelarstwem. POpieram ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursamajor Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie chce się tu PO-PISywać a LIDerom tego forum dziękuję za ten PSaLm przypomnienia. Obiecuję że już nie będę Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlavikS Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witaj na forum. Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.