ursamajor Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam wszytskich szanownych grupowiczów czemu ja nie znałem wcześniej tego forum echchch Krzysiek z Płocka modelarstwo kosmiczne, spaliniaki, szybowce, elektryki, delty ZAGI i inne takie tam
Borys Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Witamy Witamy kolejnego modelarza
hubert_tata Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Witaj NIE PISzemy tu zbyt wiele o polityce. Czasami ktoś, przypadkiem coś skrobnie :wink: Ale generalnie zajmujemy sie modelarstwem.
Ghandi Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 WitajNIE PISzemy tu zbyt wiele o polityce. Czasami ktoś, przypadkiem coś skrobnie :wink: Ale generalnie zajmujemy sie modelarstwem. POpieram ;]
ursamajor Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie chce się tu PO-PISywać a LIDerom tego forum dziękuję za ten PSaLm przypomnienia. Obiecuję że już nie będę Dziękuje i pozdrawiam
SlavikS Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witaj na forum. Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy na lotnisku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.