Kiso Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, Mam pytanie dotyczące dokupienia dodatkowego pakietu lub pakietów do fabrycznego zestawu Robbe Arcus Supra. Posiadam taki akumulator W komplecie z modelem był też mały balanser. Czy jeżeli, zakupie większą pojemność zachowując tę samą ilość cell wszystko będzie grało ? Czy da się go naładować moją ładowarką i spokojnie będzie latał z tym zestawem ? Najbliżej mam do Sosnowca to w zasadzie jedyny sklep w okolicy Chorzowa Znalazłem taki model. Gdybym się mylił czy możecie podać parametry jakie będą zgodne z powyższym zestawem (zestaw jest fabryczny).
idfx Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Możesz dokupić pakiet o większej pojemności zachowując tą samą ilość cel. Nie zapomnij jednak o sprawdzeniu wyważenia, bo pakiet będzie cięższy. Ładować też możesz tym co masz, tyle że potrwa to nieco dłużej. Pozdrawiam ! 1
PROTON Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 2S 250mAh, możesz dobrać jakiś inny, nie wiem jaką masz wtyczkę: http://rcmaniak.pl/pl/c/Pakiety-Li-Po/118
Rekomendowane odpowiedzi