Kiso Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, Mam pytanie dotyczące dokupienia dodatkowego pakietu lub pakietów do fabrycznego zestawu Robbe Arcus Supra. Posiadam taki akumulator W komplecie z modelem był też mały balanser. Czy jeżeli, zakupie większą pojemność zachowując tę samą ilość cell wszystko będzie grało ? Czy da się go naładować moją ładowarką i spokojnie będzie latał z tym zestawem ? Najbliżej mam do Sosnowca to w zasadzie jedyny sklep w okolicy Chorzowa Znalazłem taki model. Gdybym się mylił czy możecie podać parametry jakie będą zgodne z powyższym zestawem (zestaw jest fabryczny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Możesz dokupić pakiet o większej pojemności zachowując tą samą ilość cel. Nie zapomnij jednak o sprawdzeniu wyważenia, bo pakiet będzie cięższy. Ładować też możesz tym co masz, tyle że potrwa to nieco dłużej. Pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiso Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 2S 250mAh, możesz dobrać jakiś inny, nie wiem jaką masz wtyczkę: http://rcmaniak.pl/pl/c/Pakiety-Li-Po/118 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi