mnich Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam! Dwa lata temu przestałem używać odbiornika sanwy i przesiadłem się na graupnera. Niestety nie we wszystkich serwach zamieniłem kabelki. Wczoraj podłączyłem serwo HS 85MG i się troszkę nagrzało. Niestety od tej pory nie działa. Co mogło się zrobić i czy jest możliwość naprawy tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zrobiłem dokładnie to samo co Ty Zobacz jak to wyglądało u mnie TUTAJ najprawdopodobniej u Ciebie usmażył się taki sam element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 I co? Naprawiłeś swoje serwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.