Arek Pniewski Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ...w sumie szukalem gdzie wstawic ten temat i pewnie Tomek mnie znowu gdzies przesunie :wink: ale wartalo by ten link umiescic dla ogolu mozna sobie troche polazic po necie i podgladnac co nieco .... oto link moim zdaniem dosc ciekawy ... zycze milego przegladania http://www.bredow-web.de/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A to muzeum znasz? http://www.muzeumlotnictwa.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 :mrgreen: jezeli to mial byc zart to ci sie udal....naturalnie ze znam, mam rowniez kolege ktory pracuje przy muzeum w Krakowie i bierze czynny udzial w restauracji i uzupelnianiu dokumentacji unikatow i prototypow.... :wink: wstawilem tego linka aby co poniektorzy budujac np. makiety mogli spojrzec na orginal.. poza tym warto wyjrzec poza rand wlasnego talerza.... :wink: mysle ze pasjonatom lotnictwa obojetne jest w jakim kraju jest dane muzeum liczy sie sam samolot i jego historia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Arku, w zamiarze był to żart, ale w pewnym momencie przeraziłem się, że może nie być tak odebrany. Kamień spadł mi z serca Jak tam w Mannheim? Syjoniści się zbroją? Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ...u nas to temat tabu :mrgreen: ...mozna zycie stracic...przyklad polityka Melemana.... :wink: jakos nie mogl mu sie spadochron otwozyc.... :wink: nie wspomne ze nie znaleziono automatu samowyzwalajacego do tej pory.....moze przy innej okazji pogadamy o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.