dlmtb Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mam problem ze schowaniem diód odpowiadających za oświetlenia nawigacyjne i Strobo W tym modelu Cessny 195 opisanym w tym wątku. Diody (nawigacyjna i strobo) chcę umieścić razem w końcówce skrzydła pod jednym kloszem. Szukałem czegoś gotowego, co mnożna by przystosować, ale nic nie wpadło mi w oko. Może macie jakiś patent na wykonanie takiego klosza (obudowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 kopyto + butelka + opalarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mam w ofercie takie osłony świateł pozycyjnych LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mam w ofercie takie osłony świateł pozycyjnych LINK Dzieki za podpowiedź ale właśnie coś spreparowałem samemu. . Jak zamontuję to zamieszczę fotki w wątku o Ceśnie 195.P.S. Jak byś podał na stronie sklepu dodatkowe wymiary tych kloszy (szerokość i głębokość) łatwiej by było wybrać odpowiedni zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi