galaxy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 proszę o pomoc , mam zamiar kupić kilka takic pakietów JWT : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idproduct=26734 i jak widac na załączonym obrazku lipolek ten ma tylko wtyczkę do powiedzmy balansera , ale czy ja dobrze myślę że np jak wezmę miernik to np. na czarnym i niebieskim będzie 4,2V a na czarnym i czerwonym będzie 8,40V ? bo do czego zmierzam domyślam się że ten lipol jest do jakiegoś śmiglaka i tam jest taka wyczka itd . ale ja che go wykorzystać do modelu halowego ponieważ ma bardzo dobre parametry zrobił bym sobie w halówce wtyczkę i wykorzystał tylko dwa kabelki gdzie jest 8,40V . Dobrze myśle czy żle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi