mumix Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam. Założyłem się z kolegami że do końca stycznia zbudujemy łodzie rc. Posiadam już kadłub, ale nie wiem jak z odbiornikiem. Jaki kupić i jak to wszystko podłączyć? P.S: Jest to moja pierwsza przygoda z łodzią rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Najlepiej kupić odbiornik, który będzie współpracował z nadajnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumix Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A jaki polecasz nadajnik i odbiornik?(nie za drogi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zależy jakie masz wymagania. Do łodzi wystarczy samochodowy 2 lub 3 kanałowy. Zasięgu wielkiego nie trzeba a teraz kompletny zestaw 40MHz nadajnik+odbiornik z kwarcami da się kupić nawet za 50zł. Wystarczy przejrzeć alle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumix Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A co powiecie na to? http://allegro.pl/pilot-nadajnik-odbiornik-serwa-silniki-czesci-i2870881649.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Poza tym, że to dość słaby silnik i nie da się łatwo zmienić na mocniejszy to zestaw ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi