Skocz do zawartości

F-21 Predator na zbocze

arki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie wszystkich zainteresowanych

dzis ruszylismy z modelami na zbocze pierwsza byla Salaz ( alula ) a teraz na tapecie jest

F-21 Predator postepy w budowie bedasie ukazywac jak tylko wiecej sie pojawi na warsztacie.

prace nad alula i F-21 Predator sa prowadzone zespolowo

20071120%28008%29.jpg

jeszcze jedna fotka

20071120%28006%29.jpg

Opublikowano

komus sie mocno ręka trzęsła przy wycinaniu płata aluli

predatory tez robilismy, ale juz niestety wszystko sie poukruszały...styro nie jest nieśmiertelne...

Opublikowano

Moze mi się wydaje, ale chyba nawet nie przeszlifowałeś skrzydeł. Sam chciałem robić predatora, ale nie potrafie wycinać rdzeni. Zmarnowałem kilka płyt styropiany i nie zrobiłem nawet połowki płata.

Opublikowano

Arki do wycinania proponuje zmniejszyc temperature druty wtedy rdzenie wychodzą o wiele gładsze , albo to tylko tak wygląda na fotkiach spróbuj przeszlifowac tak jak kolega Gregorianr zaproponował ....

Opublikowano

zmniejszyc temperaturę i zrobic gładszą powierzchnię szablonu, bo dzięki temu też sie zatrzymuje drut...

Opublikowano

witan serdecznie i dzieki za cenne rady

ja wycinałem lecz reszte prac to kolega Mirek macie racje co do szlifowania ale to chec latania iszybkiego kończenia modeli bo trwa to dwa trzy dni i loty. a latamy 1 sezon :D

Opublikowano

Ładny filmik, muzyka robi nastrój. Dobra kamera (zdjęcia ze słońcem) i wreszcie jakaś historyjka opowiedziana kamerą. Parę uwag na przyszłość. Nie filmować całego lotu z jednego ujęcia, 15 sek to dłużyzna. Filmować 4-5 albo więcej lotów z różnych ujęć kamery i potem montować. Można wtedy uniknąć trzęsiawy chodzenia z kamerą, dodać 3-4 ujęć statycznych, w których kamera jest nieruchoma (koniecznie na statywie, a szybowiec przelatuje w kadrze). Pamiętać o kierunkach przelotów.

Nakłaniam do dalszego filmowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.