mavericknt Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak chcesz dokładne zdjęcia podwozia jantara to posiadam dużego Jantara std 3 i mogę zrobić fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak chcesz dokładne zdjęcia podwozia jantara to posiadam dużego Jantara std 3 i mogę zrobić fotki Byłbym bardzo wdzięczny . I jakbym mógł prosić to od razu jakie kółko jest tam zamontowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 http://aerotech.pagesperso-orange.fr/train/frames.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Super ktoś wymyślił amortyzację . Bardzo mi się podoba. Ja już swój projekt wysłałem do cięcia, okazało się bardzo niedrogie myślałem, że cena będzie pod 100 zł a jest znacznie niższa . Niedługo myślę, że pochwalę się gotowym podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 No to dostałem części ale jestem bardzo niemile zaskoczmy jakością wykonania. Wymiary różnią się od tych na projekcie nawet o 0.5mm. Czyli otwór zamiast 9.95mm ma 10.5 przez co nie da się zamontować tam łożyska, dodatkowo linia cięcia nie jest dokładnie pionowa tylko pod skosem. Jak widać niska cena idzie w parze z jakością wykonania;). Czy znacie może jakieś firmy które dobrze wytną mi elementy z aluminium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi