marcin133 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Chomik przecież zapytanie jest jak byk!!! a czy mogę kupić komplet kwarcy 27.255 :?: Piszesz byle mieszać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper11 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 a co to znaczy pasmo AM :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 a co to znaczy pasmo AM :?: Pasmo dla AMATORÓW lepiej z niego zrezygnuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 wybacz. jakoś nie zauważyłem słowa "komplet" i dlatego tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper11 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 a czy to pasmo będzie działać w mojej aparaturze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper11 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam zakupiłem kwarce 27.125 mhz z tej aukcji http://www.allegro.pl/item294330916_kwarc_nadajnik_odbiorn_para_z_zakresu_27mhz_fm.html ale nie działają to znaczy silnik i serwa nie reagują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Czy kwarc oznaczony T (transmiter) włożyłeś do nadajnika, a R (receiver) do odbiornika? Odwrotnie nie będą działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper11 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tak wsadziłem je poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.