Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio na święta sprawiłem sobie mały prezent rozmiarów 207mm :) Czyli Solo Pro v2.

Przy samym starcie model ściąga mi na lewą stronę, co wiąże za sobą problemem z wzbiciem...

Przy okazji chciałbym się również dowiedzieć jakie zamienniki pasują do tego modelu (skrzydła, uchwyty do skrzydeł, jakieś części co pomogą w dalekiej przyszłości poprawiać osiągi :) )

Z góry dziękuje i Powodzenia :)

Opublikowano

To, że ściąga na lewo, to jest naturalne dla helików. Najlepiej jest ustawić odpowiednią długość popychaczy na snapach przy tarczy sterującej, tak, aby była przechylona lekko w prawo, wtedy będziesz miał cały zakres trymera do wykorzystania i możliwość dalszej regulacji modelu

Opublikowano

A jest jakaś możliwość pomocy od Ciebie? zaczynam z tym sportem od wczoraj dokładnie i nie ogarniam tego jeszcze nawet :D

A widzę że też Wodzisław Śląski :)

Opublikowano

Gdzie mogę kupić graty zastępczę? łopaty, łączniki, podwozie i wgl... z czym jest kompatybilny Solo PRO v2 ?

może jakieś sklepy modelarskie są w okolicy Wodzisław Śląsi - Rybnik.

Opublikowano

W Czechach -Ostrawa są dwa fajne sklepy modelarskie, ale nie wiem, czy tam kupisz części do Solo Pro v2, chociaż ofertę (ogółem) mają dużą. Sprawdź na sczmodel.cz i pvmodel.cz

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Potrzebna pomoc :)

Ostatnie czasy połamałem płozy... Przy przeprowadzce potraciłem koszyczek i cześci nie które... Żeby teraz kupić koszyczek z płozami to graniczy z cudem... Czy ma ktoś może jakieś pomysły jak to zrobić? kupiłem już płozy z 911... ale nie pasują... Help ME ! :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.