plish Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam. Mam 3 kanalowa aparature do samolotu (2 serwa) ostatnio mam ochote sie pobawic i postanowilem zbudowac cos jezdzacego. Da rade zrobic aby zamiast serw byly 2 silniki zeby sie krecily w obie strony.(obojetne jakie chdzi o sposob). Ja sie nie znam i dlatego pytam o rade. Da rade na tym odbiorniku?? Jak takto kable podlaczyc?? Probowalem zobaczyc jak napiecie idzie i raczej nick konkretnego nie zauwazylem. Czy to musi byc jakis inny odbiornik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Daj troche wiecej szczegolow- jakie to maja byc silniczki, czy maja sie obracac ciagle? Mi nasunely sie dwa pomysly: -dwa regle z silnikami -dwa przerobione serwa(potencjometry oddzielone od orczykow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plish Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 no jak cisne drazek do przodu, do tylu to ma sie krecic, no i (chyba to sie nazywa proporcjonalne ale nie jestm pewny) jak przesune troche drazek to wolniej sie kreci dalej-szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 plish, Chodzi Ci o takie sterowanie jak w czołgu bo z Twojej wypowiedzi niewiele wynika .. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.