plish Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam. Mam 3 kanalowa aparature do samolotu (2 serwa) ostatnio mam ochote sie pobawic i postanowilem zbudowac cos jezdzacego. Da rade zrobic aby zamiast serw byly 2 silniki zeby sie krecily w obie strony.(obojetne jakie chdzi o sposob). Ja sie nie znam i dlatego pytam o rade. Da rade na tym odbiorniku?? Jak takto kable podlaczyc?? Probowalem zobaczyc jak napiecie idzie i raczej nick konkretnego nie zauwazylem. Czy to musi byc jakis inny odbiornik??
Adam P. Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Daj troche wiecej szczegolow- jakie to maja byc silniczki, czy maja sie obracac ciagle? Mi nasunely sie dwa pomysly: -dwa regle z silnikami -dwa przerobione serwa(potencjometry oddzielone od orczykow)
plish Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 no jak cisne drazek do przodu, do tylu to ma sie krecic, no i (chyba to sie nazywa proporcjonalne ale nie jestm pewny) jak przesune troche drazek to wolniej sie kreci dalej-szybciej
afish Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 plish, Chodzi Ci o takie sterowanie jak w czołgu bo z Twojej wypowiedzi niewiele wynika .. .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.